Annons
Insändare

Dagens Ris...

Insändare • Publicerad 1 augusti 2006

Dagens ris...

...till alla er rökare som förpestar våra fina badstränder med era fimpar, ingen vacker syn för våra barn. Tänk till lite tack.

Annons

Naturälskare

...till föräldrarna som låter sina 12 -14-åringar vara ute till klockan 02:30 om nätterna och föra oväsen! Tänk på att nattens gator och parker är farliga tummelplatser.

Också föräldrar

...till midsommarfirarna i Skegrie som fortfarande inte orkat ta bort midsommarstången efter sig i "parken". Det ser förskräckligt ut.

Skegriebo som vill ha det fint

Dagens ros...

...till en tjej (dam) som jag stoppade på väster, då jag fått in en insekt, stor som ett flygplan, i ögat. Det komiska i historien var att kvinnan i fråga var: optiker!

Tacksam

... till Babs Nilsson, Hasse Bergström samt lilla Frida för deras trevliga och ovärderliga värdskap på Semesterhemmet Solhaga, Markaryd, i sommar.

Fem glada köksbjörnar i Majenfors

Annons

...till mormor som äntligen gått i pension!

Stor kram från Elin

...till Inga-Lill och Jan Sjöland för deras alltid vänliga bemötande och stora serviceanda.

Björckarna

... till TFF P-94 för den strålande insattsen i

Gothia cup.Att ni tog er till A-slutspel och kom till 8-delsfinal, det är jätte bra kämpat allihopa. Tack för en jätte trevlig vecka.

Stolta föräldrar P-94

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons