Annons
Insändare

Dagens ris…

Insändare • Publicerad 15 juni 2007

Dagens ris

…vill jag ge den person som sköt ihjäl en svartvit hon katt i närheten av Ringvägen i Kämpinge. Det du inte visste var att hon efterlämnade sig tre kattungar som vi nu vårdar. Det är inte tillåtet att själv ta lagen i egna händer och skjuta av katter och framförallt inte vid denna tiden på året då de har ungar. Har man problem med lösspringande katter kan man ringa till kommunen och låta deras jägare sköta den saken. Annars kan man spruta vatten på katterna vilket är effektivt om man inte vill ha dom på sin tomt. Det är mycket mer humant. Värna om djuren, de är mänskliga varelser dom också.

Annons

Susanne Sandberg

…till hundägare som lämnar sina djur i bilen i den gassande solen. Det finns tabeller som visar hur varmt det blir i bilar en solig sommardag. Ni borde skämmas!

En som bryr sig om hundar

…till er som leker med båtar och kör in bland badande barn med vattenskidor. Måste det ske en olycka innan kommunen förbjuder detta okynne? Vi vågar snart inte låta våra barn vara i vattnet.

Orolig småbarnsförälder

…till dig som stal två 15-åriga tjejers nycklar och pengar som de lagt bland sina tillhörigheter på bänken vid Dalabadets brygga i tisdags medan de badade. Om samvetet trycker dig, kan du lämna tillbaka sakerna till kiosken eller till affären på badet.

Badaren

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons