Annons
Insändare

Dagens ris…

Insändare • Publicerad 19 juni 2007

Dagens ris

…till de som är ansvariga för de ytterst fula flaggorna som står på rad i Gislövs hamn. Flaggorna förstör hela hamnbilden och är estetiskt osmakliga. Turister och boende möts av en hög gräsliga flaggor som inte har någon som helst anknytning till hamnverksamheten, och som förstör hela utsikten från de bord och bänkar som är utplacerade för allas trevnad. Eftersom de står på kommunal mark borde ansvariga för hamnen omgående ta bort dem.

Annons

Boende som skäms för hamnen

…till den kvinna som körde om de tre goa killarna som stannat i korsningen Hedvägen/Tommarpsvägen för att släppa mig över vägen. Hade jag varit två steg längre fram hade jag inte levt idag. Du körde bil av nyare modell och svängde söderut på Tommarpsvägen. Tyvärr blev jag så chockad att jag inte observerade ditt bilnummer.

Pensionär ännu i livet

…till de föräldrar som köpte ut alkolhol till sina barn när de skulle på läger till Tosselilla och sen inte ens fanns på plats utan lät andra föräldrar ta på sig ansvaret.

Förälder i klassen

…till dig som körde dubbeldäckaren från Street Cruisers till stan. Du glömde köra sista rundan klockan 16.30.

Vi som väntade i regnet

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons