Annons
Insändare

Chauffören är säkert också stressad

Insändare • Publicerad 25 november 2005
Läsarna är eniga, vill man vara säker på att hinna med ett anslutande tåg är det upp till en själv att ta en tidigare buss. ARKIVBILD: TOMAS NYBERGFoto: 

Svar till Resenär med hjärtat i halsgropen (den 24 november).

Jag kan tyvärr bara tycka att du ska missa bussen, har man en anslutning med ett tåg sex minuter efter att bussen ska vara inne på centralen i Malmö, då är man dåligt på det. För det första så är Skånetrafikens reseplanerare ingen garanti för att allt ska fungera fullt ut, för det andra så reser du i högtrafik, vilket inte de stackars chaufförerna kan rå på, eftersom trafiken är mycket intensiv vid denna tidpunkt!

Annons

Inte nog med att han har blivit sen på grund av trafiken och alla vägarbeten till Trelleborg, han ska dess-utom vara trevlig när du som resenär börjar käbbla om att han är sen (vilket han säkert redan har upptäckt) och önskar inget hellre än att komma iväg. Stackars dig som blir stressad, du hade i alla fall en chans att ta 15.30 bussen i stället, vad hade chauffören för alternativ? Han hade absolut inget att välja på, så kom inte och snacka om att du blir stressad, de flesta bussarna är spärrade vid 98 och andra vid 92, så det där med säkerheten på motorvägen är bara skitsnack, eller en dålig ursäkt för att jag inte tog bussen innan! Det finns absolut ingen av oss som gör detta för att på något vis vara otrevliga mot våra resenärer!

Eva Ryngberg

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons