GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Bygga nytt och fördärva befintlig bebyggelse och miljö

Nu är det inne igen att förtäta befintlig äldre bebyggelse med nybyggnation.
Detta är en insändare i Trelleborgs Allehanda. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.

Centerns Patrik Holmberg som nu går ut som en beskyddare av jordbruksmark jobbar nu för att de parkeringsplatser på Knäckekärr, som enligt honom utnyttjas dåligt, skall kunna bebyggas med nya hus. Fotot på p-platsen där det står två bilar är varje kväll utnyttjad av sex till sju bilar. Anser Holmberg att dessa fordon skall parkeras på gatorna i stället? De utgör då ett hinder/fara för lekande barn och andra trafikanter.

"Med Holmbergs resonemang kan varje parkeringsplats/gräsmatta/park bli plats för nybyggnation av villor/hus…"

Med Holmbergs resonemang kan varje parkeringsplats/gräsmatta/park bli plats för nybyggnation av villor/hus så länge det sker i ett tättbebyggt område så att den sanslöst värdefulla, klass 9-10, jordbruksmarken skonas/sparas!

Roy Keane

Läs mer