Annons
Insändare

Bra och dåliga servicehem

Insändare • Publicerad 13 december 2005
Ett tryggt boende är guld värt både för anhöriga och vårdtagare. Bild: Tommy Svensson
Ett tryggt boende är guld värt både för anhöriga och vårdtagare. Bild: Tommy SvenssonFoto: 

Det skrivs och talas så mycket om dåliga servicehem, nästan aldrig om de som är bra. Så nu måste vi skriva om ett, som är otroligt bra.

Vi är två systrar som har vår älskade mor på Åldermannens servicehem avdelningen Linden. Där finns en underbar personal. Det gäller alla som jobbar där, ingen nämnd och ingen glömd. Vi har den finaste kontakt man kan få.

Annons

Varje gång något händer vår mor ringer de till oss. Alltid lika vänliga och kära när man besvärar dem. Ringer man vid olämpliga tider hörs det alltid en glad röst som svarar.

Vi är verkligen lyckligt lottade som får ha vår älskade mor i deras händer. Vi kan alltid känna oss trygga när vi går ifrån henne eftersom vi vet att hon är i goda händer.

Vi hoppas att alla andra som behöver vård har det lika bra. Vi uppskattar detta otroligt mycket. De har alla ett hjärta av guld. Vår slogan är: Finns det änglar finns de på Åldermannen.

Rut W: s två döttrar

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons