Annons
Insändare

Bra förskola i Smyge

Svar till "Barnen är vår framtid" den 9 augusti. Att det kommer att finnas behov av fler förskoleplatser i Smygehamn i samband med att nya bostäder byggs råder väl ingen tvekan om.
Insändare • Publicerad 15 augusti 2006

Men att den förskola som finns idag skulle vara gammal och trist stämmer verkligen inte. Under våren har så gott som hela förskolan fräschats upp. Avdelningar har målats om, golven har slipats och lackats alternativt bytts ut samt att möbler och inredning också har bytts ut.

För drygt två år sedan gjorde man en omorganisering på Smygehamns förskola, efter detta har man verkligen kunnat se en stor förändring och förbättring av verksamheten på förskolan. Den artikel du tycker att personalen på förskolan skall ta del av beskriver en privat förskola i centrala Stockholm, går det ens att jämföra med en kommunal förskola i Smygehamn?

Annons

Jag förstår att man i centrala Stockholm prioriterar att komma ut i naturen, våra barn i Smygehamn får vara ute varje dag, vidare finns schemalagda aktiviteter med färg och form, rörelse och språk.

Dagligen får barnen god och näringsrik mat som lagas direkt på förskolan. Personalen som alltid sätter barnen i fokus är duktiga, motiverade och engagerade. På förskolan finns även ett verksamhetsråd där det för dig som förälder finns ett ypperligt tillfälle att framföra dina synpunkter och åsikter.

Men visst alla har vi ju mycket att göra, först jobbar vi hela dagen, vi skall handla, tvätta, städa, laga mat, barnen skall skjutsas till aktiviteter samt att vi själv har egna aktiviteter.

Så varför skall vi ta oss tid att gå på möte på förskolan och försöka påverka förskolans verksamhet, det är ju lättare att bara klaga.

Barnen är ju bara vår framtid, eller hur?

Förälder sedan många år tillbaks

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons