Annons
Insändare

Bomma igen Borgen

Det började så bra, men vad hände sedan? – det blidde inte ens en tumme…
Insändare • Publicerad 21 augusti 2008
Riv! Tycker skribenten. Arkivbild: Tomas Nyberg
Riv! Tycker skribenten. Arkivbild: Tomas NybergFoto: 

Mötte en familj från Norrland på genomresa med besök på den här "borgen" och kanske få träffa borgfrun. Men det de hade att säga var inga vackra saker, som till exempel här kan man man ju inte ens släppa barnen lösa bland knähöga tistlar, brännässlor och annat ogräs - vi skulle sätta oss på en bänk men hade då varit tvingade att ta oss igenom högt gräs och nässlor, bänken som vi tänkt oss var överväxt av nässlor, borgen med palissader och annat i trä förfaller och ruttnar, faller sönder på sina håll, lösa bitar och plank ligger här och var, ingen säker miljö för varken oss eller för barnen, värre än det lilla vatten som finns i dammen.

Så lät det, inget bra betyg, men riktigt, anläggningen är i starkt förfall på flera plan, skräpigt med ölburkar slängda, ogräs överallt. Inget att visa upp för turisterna! Anläggningen är stängd stora delar av dygnet men man kunde bomma igen den helt och hållet.

Skämmigt
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons