Insändare

Blomkrukorna en trafikfara

Reaktion på medborgarförslaget att sätta blomkrukor i korset Dalabadet-Östra Industriområdet.
Insändare • Publicerad 7 november 2008

Jag kan vara en av dem som såg till att blommorna/krukorna försvann Jag håller med dig om att det ser trist och grått ut nu, men i fjol när jag tog motorcykellektioner ute vid industriområdet så var betongkrukorna och blommorna ett hinder i trafiken. Sitter man på en motorcykel och ska göra en vänstersväng norrut mot industriområdet så är sikten skymd av dessa

krukor/planteringar. Trafikskolorna kör där dagligen med sina elever.

Jag ringde därför kommunen och krukorna togs bort inom en vecka i oktober 2007. Även trafikskolan hade påtalat detta vid flera tillfällen. Ansvariga för planteringar i korsningarna bör rådgöra med trafikskolorna och taxichaufförerna som är ute i trafiken dagligen och många fler timmar än vi som oftast bara åker till och från jobb.Planteringarna kan vara en trafikfara och då är jag gärna utan blommor i korsningarna även om det kan se trist ut.

Tina Ersson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.