Insändare

Bjud in till samarbete

Insändare • Publicerad 14 april 2008

ººEfter det Catherine Persson (s) gör Ulf Bingsgård (m) uppmärksam på avtalet som han undertecknat om bygget omkring E6 blir jag förvånad när han gav en tjänsteman skulden för missen, det visar att han inte vet hur man ska bete sig som en av de ansvariga för kommunens anställda och hur man ska bete sig när misstag av viktiga dokument har skrivits under felaktigt.

Den senaste tidens misstag av Ulf Bingsgård (m) ledarskap kunde undvikas om han bjöd in Catherine Persson (s) till ett brett samarbete, så slapp han alla de frågor kommunfullmäktige tvingats återremittera eller bordlägga etc och då var där en chans att LarsOFlink (m) inte röstar med sverigedemokraterna i framtiden och Catherine Persson slapp skriva till Ulf Bingsgård om hans misstag samtidigt som vi trelleborgare slapp att spekulera i om Ulf Bingsgård har inlett ett samarbete med sverigedemokraterna genom LarsO Flink (m).

Ett ledarskap kräver att man lyssnar, delegerar, samarbetar, respekter andras åsikter och erkänner sina egna misstag etc.

Niels Nielsen
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.