Annons
Insändare

Bilprovningen har tider!

Insändare • Publicerad 4 juli 2007

Svar till Michael Wilhelms (den 28 juni).

Michael Wilhelms reagerar på att det var så lång väntetid när han försökte boka tid för en kontrollbesiktning av sin motorcykel vid Bilprovningens station i Trelleborg. Enligt egen utsago skulle inte en tid finnas förrän i december 2007.

Annons

Jag beklagar att du inte lyckades hitta en ledig tid. Naturligtvis ska det finnas tider inom nära räckhåll och det gör det också. Förmodligen försökte du att boka tid precis samtidigt som bokningarna lades om från en bana till en annan, vilket tillfälligt påverkade bokningen.

Om du vill besöka stationen i Trelleborg finns tider i augusti, men om du är villig att åka till någon av våra stationer i Malmö kan du få tid redan i denna vecka, det vill säga början av juli.

I allmänhet ska det gå att få en tid med kort varsel då vi varje morgon släpper tider som varit reserverade, men som kunder valt bort. Om du har tillgång till Internet kan du via vår webbplats, www.bilprovningen.se, få snabb tillgång till bokningsläget på samtliga stationer.

Cecilia Bloom Granlund

tillförordnad informationschef Bilprovningen

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons