Annons
Insändare

Bevara busskuren i Östra Grevie

Insändare • Publicerad 10 november 2005
För fin för att gå förlorad, tycker insändarskribenten. Arkivbild: Claes NybergFoto: 

När jag läste att man skulle inreda Trelleborgs Övre, så tänkte jag "vad bra" för det ser ju hemskt ut på Övre och att det var elever från Östra Grevie Folkhögskola som har gjort busskuren vid skolan jättefin. Mitt första intryck när jag såg busskuren var en känsla av ett hem.

När jag nu läser att Skånetrafiken inte tyckte om den och att den skulle tas bort så känns det så himla tråkigt. Ni skulle väl kunna försöka se framåt, att det kanske vore trevligt med lite nya idéer. Eller?

Annons

Satsa på glada busschaufförer i stället för att gnälla över en busskur med lite möbler i.

Det är en skön känsla när man ser busskuren – varm och go känsla, så jag hoppas att vi kan komma på något bra sätt att låta busskuren vara som den är, annars kan jag lova att det kommer att bli en stor namnlista med flera hundra personer som kommer att tycka till om detta.

Alexander Wernbecker,

elev på Östra Grevie Folkhögskola

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons