Annons
Insändare

Besviken badhusgäst

Kommer just hem från onsdagens vattengympa! Idag kunde vi inte utnyttja dambastun! Bubbelpoolen och ångbastun har varit avstängda sedan badhuset öppnade igen efter sommaruppehållet. När skall detta i och för sig fina badhus vara helt tillgänglig i alla sina delar?
Insändare • Publicerad 27 november 2009

Det är nu flera år som vi har behövt finna oss i provisorier, avstängda delar av badhuset, icke fungerande duschar och så vidare, men ändå kräver man fullt pris av oss! Vid kontakt med badhusets ledning förra året var svaret att man har valt att göra så och att det ju är frivilligt att komma dit! Jag kan inte se något vettigt i ett sådant argument.

När kan vi räkna med ett riktigt fungerande badhus?

Annons

Svar direkt: Badet har varit en byggarbetsplats en längre tid. Vi har försökt att ha badet öppet så mycket som möjligt under rådande omständigheter. Att saker går i sönder rår vi inte för men det ska lagas fortast möjligt. I skrivande stund vet jag inte när badet kommer att öppnas för fullt.

Anders Wiberg

tf badhuschef

Nilla Andersson
Undrande skattebetalare
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons