Annons
Insändare

Beröm till Trelleborgs sjukhus

Jag vill berömma Trelleborgs sjukhus för att de har klarat sina ekonomiska mål 2009, som var en besparing på 9 miljoner.
Insändare • Publicerad 26 mars 2010

Som tack för detta fina arbete får sjukhuset ytterligare en besparing på 26 miljoner för år 2010.

Vad jag förstått har kostnaderna för politiska möten ökat stort de senaste åren. Vi vanliga medborgare undrar då varför det inte finns sparkrav på dessa funktioner.

Annons

För det kan väl inte vara så som en person sa till mig: ”Har man en gång satt sig vid köttgrytorna så lämnar man inte dessa frivilligt”.

Med tanke på att neddragningarna nu drabbar även de som mest behöver det: Palliativa vården.

Ett exempel är när jag fick en inbjudan till Hållbar kustzonsförvaltning som var utskickat till 300 personer (enligt telefonista).

Jag frågade varför jag fått en inbjudan men fick inget svar på min fråga, utan hänvisades till projektledaren.

Ringde flera gånger men fick aldrig tag på denna person.

Seminariet gällde hela dagen med start klockan 08 med frukostfika. Under dagen bjöds också på miljöanpassad lunch. Samt ett arvode i sedvanlig ordning.

Någon kan väl upplysa oss vanliga personer varför så många var inbjudna och vad slutnotan blev, och vad resultatet av detta seminarium blev?

Johan Silfversten Bergman
Tacksam för svar
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons