Annons
Insändare

Beklagligt missförstånd

Insändare • Publicerad 30 oktober 2007

Jag beklagar att ett missförstånd har uppstått och att du tog åt dig för något som egentligen inte berörde dig.

Det galleri som jag avsåg var inte Galleri Edward, ej namngivet, för det drevs ju på ideell basis, som du själv skriver.

Annons

Jag tänkte mer på ett annat galleri som hade en kortvarighet i Trelleborg, som låg lite längre ner mot centrum, uttryckte mig obetänksamt luddigt om platsen. Där berättade ägaren själv om hur svårt det var att få det att gå ihop, lokalhyran, bland annat. Det är väldigt många år sedan, förmodligen, om jag kommer ihåg rätt, på 1970-eller senast 1980-talet.

Att Bryggeriet lades ner på grund av olönsamhet det vet jag. Och jag vet med bestämdhet, att Bokenäs Konsthall inte heller i dagsläget är lönsam. Den drivs även den på ideell basis, nämligen ur vår egen ficka, egenarbete och hjälpsamma utställare.

Jag kan endast beklaga och eftersom jag förstår, att du är intresserad av konst önskar jag dig också välkommen att besöka en konsthall som finns i Trelleborgs kommun, vilket var ursprungsfrågan i insändaren från Kerstin Gahne.

Med vänlig hälsning

Britt-Marie Aulin-Tonning

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons