Annons
Insändare

Bäste herr kommunalråd!

Insändare • Publicerad 11 juni 2007
Skribenten reagerar på att kommunalrådet köper nya möbler för 200000 kronor när LSS-boendet har sparbeting. ARKIVBILD: SCANPIX
Skribenten reagerar på att kommunalrådet köper nya möbler för 200000 kronor när LSS-boendet har sparbeting. ARKIVBILD: SCANPIXFoto: 

För några dagar sedan fick hela kommunen ta del av dina planerade inköp till det så kallade sessionsrummet på rådhuset.

Vi som jobbar inom kommunen är då väldigt glada för din skull att du har pengar till detta, 200 000 kronor!

Annons

Det är nämligen så att på order "uppifrån" så har vi andra enheter fått ett sparbeting på 2 procent per enhet.

Där vi jobbar på ett korttidsboende för funktionshindrade barn och ungdomar, innebär detta cirka 200 000 kronor! Detta betyder för oss ett totalt inköpsstopp, oavsett behov. Inga nya köksstolar, ingen liten studsmatta, inga pennor, nej ingenting!

Just nu skänker folk tavlor till våra väggar, gardiner till våra rum, vi pantar privata flaskor till förmån för barnen som kommer till oss, där de ska få vistas i hemlik miljö.

Det är trist att du har kaffefläckar på ditt bord men låt någon slipa om det, fråga de som jobbar på Signalen, de kan säkert även fixa dina stolar, pengarna som ni sparade in på kommunfesten kan du köpa lampor för så att dina mörka rum blir upplysta!

Hoppas att du sitter tryggt och skönt!

Hälsningar

LSS korttidspersonal

Skribenten reagerar på att kommunalrådet köper nya möbler för 200000 kronor när LSS-boendet har sparbeting.

ARKIVBILD: SCANPIX

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons