Annons
Insändare

Baksidan är långt ifrån fin

Insändare • Publicerad 22 juni 2005

Läste i Trelleborgs Allehanda (den 17 juni) att parkförvaltningen fått ros för sina fina arrangemang. Jag håller fullkomligt med, de är jättefina, men det är bara det som syns utåt som är fint, baksidan är långt ifrån fin.

Det görs absolut ingenting. Vi har bott intill en park i snart tio år och under dessa åren har parkförvaltningen inte klippt träden, inte rensat bort ogräset som finns precis utanför vår gräns. Detta måste vi själva göra annars har vi trädgården full av ogräs. Gräsmattorna klipps när maskrosorna står tio centimeter höga och fröerna flyger hej vilt. Det är väl inte vår sak att hålla rent även utanför tomten, men som det är nu får vi göra det. Det måste väl finnas många arbetslösa både ungdomar och äldre som kan hjälpa parkförvaltningen med detta.

Trött på ogräs.
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons