GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Argumentationen stämmer ju inte

Ojsan, nu dök LBP upp igen efter en lång frånvaro.
På läget har det alltid funnits sot på tvätt, båtar med mera. Förmodligen båtarna, men också Gummifabriken, skriver Hans Emanuelsson.
På läget har det alltid funnits sot på tvätt, båtar med mera. Förmodligen båtarna, men också Gummifabriken, skriver Hans Emanuelsson.
Foto: Claes Nyberg/arkiv
Detta är en insändare i Trelleborgs Allehanda. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.

Som vanligt utlovar han (?) massdöd och svavelexplosioner från himlen i hela Trelleborg på grund av trafiken till och från hamnen. Mirakulöst nog dock inte de östra delarna. Obs detta är en lite ironiskt färgad text!

Det verkar som han/den legat lågt ett tag så allmänheten glömt mätningen som sa att luften var helt ok i centrala Trelleborg. Argumentationen blir ju löjlig till slut. I alla år har jag bott i Gislövs läge innan jag nu landat på väster. Här är luften ok, som centralt. På läget dock har det alltid funnits sot på tvätt, båtar med mera. Förmodligen båtarna, men också Gummifabriken.

Kan inte du LBP för alltid lägga ner argumentationen om föroreningar från nuvarande infart. Det stämmer ju helt enkelt inte.

Hans Emanuelsson