Annons
Insändare

Arbeta aktivt för trelleborgarnas hälsa

Insändare • Publicerad 2 juni 2005

Sten Björk skriver i sitt inlägg (den 1 juni) att det är "tacknämligt" att ytterligare åtgärder vidtas när det gäller färjeutsläppen, och visar med detta ord, omedvetet, det berättigade i kritiken av socialdemokraternas handlingsförlamning.

Det röda styret står med mössan i hand och väntar på åtgärder från rederitopparna, i stället för att aktivt arbeta för trelleborgarnas hälsa i denna fråga. Sten Björk säger sig vara stolt över sin miljöpolitik. Det kan han vara när det finns fog för det i lungcancerstatistiken.

Annons

För övrigt bör Sten Björk hålla sig för god för att förvränga sin meningsmotståndares framställning och att fara med ren osanning. Jag är inte medlem av kommunalfullmäktige och kan således inte ställas till ansvar för den socialde(m)okratiska inriktningen av miljöarbetet.

Stens Björks mångordiga, men i sakfrågan intetsägande, inlägg visar med all önskvärd tydlighet att det krävs färre fullblodspolitiker och fler skyddsombud i politiken.

Lars Hemzelius, folkpartiet, ditt skyddsombud i politiken

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons