Annons
Insändare

Är Liberalerna köpta?

Liberalerna fick två mandat i valet 2022. I dag sitter man med ett kommunalråd på 50 procent och ordförandeposten i kommunfullmäktige på 30 procent.
Publicerad 18 april 2023
Detta är en insändare i Trelleborgs Allehanda. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Det är ju alldeles uppenbart att Liberalerna har fått betala ett ”högt” pris för att få en kommunalrådspost samt ordförandeposten i kommunfullmäktige, menar skribenten. På bilden Ulf Bingsgård (L) ordförande i kommunfullmäktige.
Det är ju alldeles uppenbart att Liberalerna har fått betala ett ”högt” pris för att få en kommunalrådspost samt ordförandeposten i kommunfullmäktige, menar skribenten. På bilden Ulf Bingsgård (L) ordförande i kommunfullmäktige.Foto: Andreas Mårtensson

Arvodena är enligt nuvarande gällande beslut, men är överklagat, så det kan komma att ändras. När man betraktar det här, måste man ställa sig frågan, vilka eftergifter har man gjort för att få dessa poster. Är det eftergifter till Sverigedemokraterna för att dessa ska få sina höga poster, eller? Vilka politiska eftergifter har man gjort?

”När man betraktar det här, måste man ställa sig frågan, vilka eftergifter har man gjort för att få dessa poster.”
Jan-Erik Andersson, Trelleborg

Det är ju alldeles uppenbart att Liberalerna har fått betala ett ”högt” pris för att få dessa höga poster med sina två mandat. En kommunalrådspost ”demokratisamordnare” är ju dessutom en ren fejkpost, som saknar grund i en demokratisk organisation. En ren hitte-på post. Det är kanske så att man lovat att stödja alla SD:s förslag? Hur går det ihop med Liberalernas ”ideologi”? Det hade varit bra att få svar från Liberalerna om alla dessa frågetecken.

Jan-Erik Andersson, Trelleborg

Annons
Annons
Annons
Annons