Annons
Insändare

Är det så ni tar ansvar i Centerpartiet?

Svar till Patrik Holmberg (den 13 september).
Insändare • Publicerad 26 september 2013
Vad hände med visionerna för Smygehuk? undrar Kjell Bergman. Foto: Kjell Bergman
Vad hände med visionerna för Smygehuk? undrar Kjell Bergman. Foto: Kjell BergmanFoto: Kjell Bergman

Helt klart Patrik Holmberg (C) det är ni politiker som har ansvaret och icke planarkitekterna. Detta framförde jag noggrant i min insändare (den 9 september). Er insändare i TA borde vara riktad till er moderate kompis, ordförande i tekniska nämnden, och inte till mig.

Ni avslutar bland annat med: "Vi i Centerpartiet tar ansvar för våra beslut." På fullmäktigemötet i maj 2012 ställde jag en fråga till dig; Varför är detaljplanen för hamnområdet i Smygehamn inte klar?

Annons

Svaret jag fick; Jag kan inte hålla reda på alla små detaljer, varpå ni vände er om och gick.

Är det så ni tar ansvar i Centerpartiet? I och för sig har man inte koll på läget efter sex år är det förmodligen svårt med ett ansvarsfullt svar.

Så, för att få ordning i kommunen förutsätter jag att den politiska ledningen i Trelleborgs kommun ser annorlunda ut om ett år. Förhoppningsvis slipper vi då bland annat ytterligare förseningar av detaljplanen för kommunens turistmål nummer 1 – Sveriges sydligaste hamnområde.

Nilla Olsson
Kjell BergmanSmygehamn
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons