Annons
Insändare

Är det inte underligt?

Insändare • Publicerad 3 juli 2007

Svar till Sven Björk (den 30 juni).

Varför har inte Sten Björk och s agerat tidigare för att ordna trafiksituationen med såväl motorväg som ringväg?

Annons

Är det inte underligt att socialdemokraterna, som haft den politiska makten i Trelleborg under perioden 1920- talet och fram till september 2006, inte lyckats åstadkomma en tillfredsställande lösning på såväl motorväg som ringväg runt Trelleborg. Såvitt jag vet, har det funnits en gammal plan sedan minst 20 år tillbaka på en ringväg runt Trelleborg. Under de nio månader som förflutit sedan alliansen övertagit styret av vår kommun, har de redan hunnit med att agera för att få fram en lösning på trafiksituationen i form av en motorväg mellan Vellinge och Trelleborg.

Detta har den nuvarande ordföranden för socialdemokraterna i Trelleborg Sten Björk med sina partikamrater samt sverigedemokraterna delvis stoppat med hjälp av två moderater. Detta har resulterat i ett kommunfullmäktigebeslut om en cirka två kilometer kortare vägsträcka. Jag tycker att Sten Björk borde skämmas att klandra alliansen.

Sven-Gunnar Berglind

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons