Annons
Insändare

Äntligen!

Insändare • Publicerad 1 februari 2008

ººMin framtid som "småföretagare" ser nu ännu ljusare ut än på länge. När nu Tullverket vill minska på (eller helt ta bort) personal i Trelleborgs hamn, känns livet lite lättare att leva och jag kan redan ana att min omsättning kommer att öka kraftigt.

Kanske jag till och med kan anställa mer personal och söka "starta eget bidrag" på riktigt hos arbetsförmedlingen. Ett stort plus i sammanhanget är ju att Trelleborgs hamn (även utvald till en av Sveriges tio viktigaste hamnar) har så många ankommande färjor per dygn att tillgången på mitt varusortiment kan öka kraftigt och föras in ganska fritt, när det nu inte ska finnas några tullare kvar.

Annons

Om nu allt går i lås kanske jag till och med gör en samhällsinsats. För när drogerna sprids på allvar, sjunker säkert åldern för "att prova på" och när de väl är fast lär inte skolan ha högsta prioritet. och då blir det ju inte så stora klasser, vilket gör att det blir en lugnare miljö i skolan.

Langare på gatan

med visioner

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons