Annons
Insändare

Anställ fler inom parkförvaltningen

För en tid sedan hade jag en insändare angående Albäckskogens vara eller inte vara.
Insändare • Publicerad 1 juli 2011

Mitt inlägg handlade om ifall denna skogsdunge var klassad som naturvårdsområde eller inte, och allt vad det innebär i så fall. Jag hade väntat mig ett svar från ansvariga för parkerna i vår lilla stad, men det har varit helt tyst med kommentarer i ämnet.

Nu är det ju så att det är fler än jag som har intresse av att veta hur det står till med klassificeringen av området. I så fall kunde det vara på sin plats med den en dokumentation om detta så att både jag och allmänheten vet hur det står till med saken.

Annons

Jag har cyklat kring i staden och sett hur mycket arbete som läggs ner på alla våra rabatter och planteringar, och det får jag säga, dessa personer sliter och släpar varje dag, därför undrar jag över om det överhuvudtaget finns utrymme för mer arbete med denna lilla personal som kämpar med dessa uppgifter.

Men, har man så mycket område att se till, så kanske det hade varit en tanke att anställa fler inom parkförvaltningen. Naturligtvis kommer det att kosta lite mer, men det kan inte hjälpas, områdena måste skötas, och det har vi igen från eventuella besökare till vår lilla stad.

Nilla Andersson
Magne
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons