Annons
Insändare

Ännu ett sänke?

Just när man hämtat sig efter Göran Perssons högervänliga politik, så kommer nu en ännu större U-båt med Kapten Löfven vid rodret.
Insändare • Publicerad 26 september 2014

Nu ratar han Vänstern och ser förmodligen också till att de sista äkta socialisterna lämnar skeppet. Visar kalla handen åt den Vänster som stöttat dem i många år.

En Vänster som i dag allt mer påminner om socialdemokratin som den såg ut förr, när det gick riktigt bra, och en viss Olof Palme styrde vårt land.

Annons

I dag är Socialdemokraterna så långt ifrån den ideologi och det tänk som både Palme och hans föregångare stod för. Nu flörtas det så vilt med både borgare och bönder, vilket med stor säkerhet kommer innebära att allt fler kommer lämna detta parti. Och förstår inte Löfven och hans närmaste medarbetare att det råder stor förvirring bland oss som röstat på en röd-grön regering, ja så är det riktigt, riktigt illa! Att då utelämna Vänsterpartiet känns ju som en stor käftsmäll. Nä,..nu får ni väl ändå vakna i elfte timman?

Vad är det ni håller på med? Och för en gång skull börjar jag så smått ana, och även förstå varför många väljer att lägga sin röst på Sverigedemokraterna. Många äro vi som är förvirrade, minst sagt.

Och bortser man från flyktingpolitiken så är det faktiskt inte så mycket som skiljer Socialdemokrater från Sverigedemokrater. Det här måste ni ha klart för er! Och när ni utestänger Vänsterpartiet och i stället vill regera med Alliansens nickedockor till Reinfeldt, ja då blir man ju om möjligt ännu mer förvirrad. Var befinner sig socialdemokratin? En fråga som jag tror väldigt många ställer sig i dag.

Nilla Olsson
D. S. NYSTRÖM
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons