Insändare

Ännu en diskriminering

Insändare • Publicerad 7 februari 2007

Svar till En som vill ha valmöjlighet (den 3 februari).

Hur kan region Skåne diskriminera oss kvinnor i Skåne på detta sätt? Vissa kvinnor med annan religion ska få välja. Varför?

Ännu en diskriminering av oss skånska kvinnor. Jag skulle aldrig "lägga upp mig" för en manlig gynekolog. Tack gode gud för våra kvinnliga gynekologer med privat mottagning.

Där får vi i alla fall själva bestämma vem vi ska gå till. Även om det kostar en extra slant. Tack Inger Hansson för att du finns i Trelleborg. Dessutom kan en man aldrig förstå eller veta hur det känns att vara gravid (för att inte tala om mer eller mindre smärtsamma förlossningar), underlivssjukdomar eller menssmärtor. De kvinnliga gynekologerna kan med lätthet förstå detta.

Till Region Skåne: skärp er. Ni blir sedda med avsmak, var så säkra! Hoppas de flesta nu går till privata kvinnliga gynekologer efter ett sådant horribelt beslut.

Aldrig manlig gynekolog

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.