Annons
Insändare

Än flyter det i gamla Smyge

I en artikel i TA den 28 augusti 2012 uttalar sig Ulf Bingsgård med orden: Mycket var fortfarande flytande när vi tog över vid årsskiftet 2007.
Insändare • Publicerad 21 augusti 2014
Skribenten Kjell Bergman är kritisk till att kommunen inte åtgärdar översvämningsproblem i Smygehamn.
Skribenten Kjell Bergman är kritisk till att kommunen inte åtgärdar översvämningsproblem i Smygehamn.Foto: Foto: Foto: Privat

Som synes flyter det fortfarande i gamla Smygehamn. Vid regn kan man inte torrskodd ta sig fram på Vattenverksvägen, trots att den så kallade alliansen bland annat skryter med orden: "Vi levererar och genomför lösningar". Kommer inte vattnet uppifrån så kommer det av läckande vattenledningsrör. Som grädde på moset, kan nämnas att på västra sidan om den avbildade vattensamlingen finns ett elskåp. När kortslutningen kommer är ännu höjt i dunkel. Vi har också inom en tvåmånadersperiod i sommar haft tre stycken vattenläckor som hjälpligt lappats och lagats i gamla Smygehamn. Så det skryt som ni, Ulf Bingsgård och alliansen kör med har absolut ingen substans.

Anna Töörn
Kjell Bergman, Smygehuk
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons