Annons
Insändare

Allt har minst två sidor

Svar till Fastighetsägare på Gislövs läge (den 10 februari).
Insändare • Publicerad 20 februari 2014
Söderslätts SOTAB svarar Fastighetsägare på Gislövs läge, som skrev en insändare den 10 februari.
Söderslätts SOTAB svarar Fastighetsägare på Gislövs läge, som skrev en insändare den 10 februari.Foto: Foto: Bjˆrn Larsson Ask/Svd/SCANPIX

Tråkigt att du fått uppfattningen att det som skett beror på att vi inte bryr oss för det gör vi.

Utan att veta vem du är blir det svårt att ge dig en förklaring till vad som skett men allt har minst två sidor och det kan ju vara så att vi har ringt tillbaka utan fått svar och du inte har sett vart vårt skyddade nummer kommer ifrån och dina e-postmeddelanden kan ha skickats till fel adress eller rensats bort av SPAM-filtret, eller hur? Lösa spekulationer från min sida för att visa att det finns mer än en förklaring till det som hänt.

Tråkigt att du inte ringde oss under vår telefontid i stället och tråkigt att Kent Naterman som ansvarig för kommunens sotning inte tog kontakt med oss och berättade att du inte fått kontakt med oss för att framföra dina åsikter. Jag vill passa på att be om ursäkt för att du känner att vi inte har bemött dig på rätt sätt och samtidigt som jag beklagar att du nu efter något år fortfarande känner dig arg då det inte har i något ärende varit vår avsikt att inte ta vårt ansvar utom snarare tvärtom.

Nilla Olsson
Skfm. Anders Carlsson, Söderslätts SOTAB
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons