Annons
Insändare

Alla nya företagare får brev från oss

Svar till FM:NEAB (den 17 september).
Insändare • Publicerad 23 september 2014

Tråkigt att du känner att kommunen inte har uppmärksammat ert nya företag. Trelleborgs Kommuns Utvecklings AB arbetar ständigt med att på olika sätt förbättra och intensifiera dialogen med våra lokala företag, nya som befintliga. När det gäller nya företag får alla hos Bolagsverket nyregistrerade företag med säte i Trelleborg ett välkomstbrev från oss i vilket vi dels presenterar bolaget och vad vi kan hjälpa till med dels förmedlar kontaktuppgifter till alla företagarföreningar i kommunen. I brevet finns även kontaktuppgifter till vår inkubatorverksamhet, Trelleborg Green Room, samt till kommunens samarbetspartner Nyföretagarcentrum Öresund. Alla ovan nämnda aktörer finns tillgängliga för råd, tips och service till nya företagare i kommunen.

Då det av insändaren inte klart framgår under vilket firmanamn det under sommaren 2013 startade företaget registrerats i ser vi gärna att du/ni tar kontakt med oss för så att vi tillsammans kan undersöka omständigheterna kring varför just ert nystartade företag inte har nåtts av från oss utskickat välkomstbrev.

Nilla Olsson
DITTE FAGERLUND, VD Trelleborgs Kommuns Utvecklings AB
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons