Annons
Insändare

”Alla fritidsaktiviteter skall finnas och vara till gagn för ung som gammal”

Svar till Lars Hemzelius (debatt den 11 samt 15 april).
Publicerad 17 april 2023
Detta är en insändare i Trelleborgs Allehanda. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Pingvin och Skytteklubben är två mycket bra föreningar med duktiga medlemmar som verkligen tagit sig långt, skriver Cecilia Schyllert.
Pingvin och Skytteklubben är två mycket bra föreningar med duktiga medlemmar som verkligen tagit sig långt, skriver Cecilia Schyllert.Foto: Christer Thorell

Vårt Söderslätt står för och vill att alla fritidsaktiviteter skall finnas och vara till gagn för ung som gammal. Det betyder mycket att bland annat kunna fånga upp ungdomar till verksamheter så de inte hamnar i ”fel sällskap” utan i stället kan aktivera sig.

Jag tror inte Lars Hemzelius riktigt förstått hur det skulle bli med Pingvins fortsatta träning i Trelleborg och om Skytteklubben ej får finnas kvar på befintlig mark. Detta är två mycket bra föreningar med duktiga medlemmar som verkligen tagit sig långt, icke att förakta. Det går inte att jämföra med fiske!

”Det betyder mycket att bland annat kunna fånga upp ungdomar till verksamheter så de inte hamnar i ”fel sällskap” utan i stället kan aktivera sig.”
Cecilia Schyllert
Annons

Och som Lars Hemzelius bör veta så är det märkligt att ta in arvodesfrågan i detta inlägg. Det är två skilda saker. Och uttalandet att Vårt Söderslätt skall använda en del av partistödet till en skrivarkurs är riktigt lågvatten. Så uttalar man sig inte oavsett vad man tycker. Men hos vissa är humöret ojämnt. Lars Hemzelius lämnade Vårt Söderslätt frivilligt och bör nog vara lite mer försiktig i sina uttalanden med tanke på att det finns en dag i morgon också.

Cecilia Schyllert

Annons
Annons
Annons
Annons