Annons
Insändare

Alla är vi barn i början och gammal är inte alltid äldst

Insändare • Publicerad 15 december 2005

Svar till Usch! (den 12 december).

Hej Usch! Jag förstår inte din insändare...

Annons

Du ställer frågan; Vilka lärare vill vi ha?

Jag har också barn i en skola i Trelleborg och föredrar att lämna dem till lärare som är pigga, vakna och positiva, som har ork att undervisa och strunta i att det inte är som det alltid varit.

De "gröna" lärarna brukar vara pigga. Jag tror ibland att en "grön" oerfaren lärare kan vara bättre än en "röd" luttrad. Sak samma vad gäller din syn på erfarenhet hos kirurger... Menar du att du ifrågasätter kirurgens ålder/utbildning och kompetens när du kommer till sjukhuset? (Och ber att få byta om det är en ung nyutexaminerad läkare?) Jag har blivit opererad av en "lärande" läkare och fött barn hos en praktiserande barnmorska från Island. Det har gått alldeles utmärkt! (Positivt tänkande eller bara tur?) Alla är vi barn i början och gammal är inte alltid äldst.

Du avslutar med att fråga – hur det kan var så här i ett socialdemokratiskt styre? (i syfte på spjutspetsskolan) Du tycker det liknar en helt annan regim... (jag hoppas inte du skyller detta på borgarna.) Ja, oavsett vad man tycker och tror så är det ju faktiskt ett socialdemokratisk styre i Trelleborg sedan många år tillbaka.

Så svaret torde vara enkelt. Det är alldeles för lätt att skylla på andra, trots att socialdemokraterna suttit vid makten under dessa spetsiga beslut.

Det är dags att öppna de blå ögonen!

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons