Annons
Nyheter

Tipsa oss om nyheter

Har det hänt något? Har du sett något? Har du ett nyhetstips?
Nyheter • Publicerad 5 juni 2009
Foto: 

Tipsa Trelleborgs Allehanda

- Skicka SMS till 72323 skriv TA och sedan ett mellanslag innan din text.

Annons

- Ring tipstelefonen 0410 - 545 99

- Skicka e-post red@trelleborgsallehanda.seeller fyll i formuläret nedan.

var host = (("https:" == document.location.protocol) ? "https://secure." : "http://");document.write(unescape("%3Cscript src='" + host + "wufoo.com/scripts/embed/form.js' type='text/javascript'%3E%3C/script%3E"));var z7p7r9 = new WufooForm(); z7p7r9.initialize({ 'userName':'gotamedia', 'formHash':'z7p7r9', 'autoResize':true, 'height':'681', 'header':'show', 'ssl':true}); z7p7r9.display();

Dina bilder, filmer eller nyhetstips är anonyma och uppgiftslämnares identitet är skyddad i grundlagen.

Bilder och filmer som publiceras arkiveras och även bilder som inte publicerats kan i vissa fall arkiveras för framtida bruk. Bilder kan publiceras på trelleborgsallehanda.se och i papperstidningen Trelleborgs Allehanda liksom i ytterligare distributionskanaler som ingår i Skånemedia.

Om en bild eller film säljs vidare till andra medier får du del av försäljningsintäkten i enlighet med Trelleborgs Allehandas upphovsrättsavtal.

Johan Silfversten Bergman
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons