Annons
Nyheter

Bra att veta om din prenumeration på Trelleborgs Allehanda

Nyheter • Publicerad 6 november 2012

Förskottsbetalning 


Prenumerationssystemet hos Trelleborgs Allehanda liksom andra dagstidningar, är baserat på att avgiften betalas i förskott. Återbetalning medges ej vid förtida uppsägning av prenumerationen.

Annons

Tillsvidareprenumeration 


Den vanligaste formen hos Trelleborgs Allehanda, liksom hos andra dagstidningar är så kallad tillsvidareprenumeration. Det innebär att tidningen levereras tills du själv säger upp prenumerationen genom att kontakta vårt kundcenter innan ny avtalsperiod påbörjats. OBS! Utebliven prenumerationsbetalning gäller inte som uppsägning av prenumerationen.

Tidsbestämd prenumeration 


Vid denna prenumerationsform levereras tidningen endast under den period som är angiven på prenumerationsfakturan. För att kunna få tidningen utan avbrott även efter denna period måste du höra av dig till oss 2-3 dagar i förväg.

Uppehåll

Uppehåll gäller enbart utdelningen av papperstidningen och inte på prenumeration av våra nyheter. Prenumerationen är aktiv oavsett om uppehåll av papperstidningen görs. Det innebär att prenumerationsperioden inte förlängs eller att pris reduceras med de motsvarande dagar som uppehåll av papperstidningen görs.

Månadskonto 


Månadskonto är ett betalningssätt för dig som valt att prenumerera på helår. Betalningen dras en gång per månad från det bankkonto som du angivit. Även kallat autogiro.

Leverans av tidningen

Vår strävan är självklart att distribuera tidningen till dig regelbundet utan störningar. En absolut leveransgaranti kan dock inte lämnas. Trelleborgs Allehanda ekonomiska ansvar för eventuella uteblivna exemplar begränsas till prenumerationspriset för dessa, vilket innebär att prenumerationen förlängs med motsvarande antal dagar.

Annons

Reservation 


På ett fåtal orter postdistribueras Trelleborgs Allehanda en eller flera gånger i veckan. I ett fåtal områden delas lördagstidningen ut via post eller bud tillsammans med måndagstidningen.

Leverans till utlandet


Vid leverans till utlandet tillkommer en extra avgift. Trelleborgs Allehanda reserverar sig för störningar i transporterna och för lokala distributionsproblem i mottagarlandet. Gör helst en skriftlig beställning för en korrekt adressering.

Utebliven tidning


Om din tidning uteblir ber vi dig snarast att ringa till Tidningsbärarna. Tidningsbärarna har hand om distributionen av alla morgontidningar i vår region. 


Ring 0771-87 30 36 (måndagar – lördagar 06.00-09.00).
Du kan också göra din reklamation genom att klickahär

Personuppgifter 


Dina personuppgifter behandlas och sparas av Gota Media AB:s tidningar Kristianstadsbladet, Ystads Allehanda och Trelleborgs Allehanda för att vi ska kunna fullgöra avtal och ge dig information inom ramen för vår verksamhet. Du har rätt att ta del av, rätta eller komplettera de personuppgifter vi har om dig.

En begäran om detta sänds till: Gota Media AB, PUL, Box 850, 391 28 Kalmar.

Madeleine Gripsten
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons