Annons
Nyheter

Hermansson: starkt att de blottar sig

Stavstens spelare lämnade Södan med chockade miner. För Klas Hermansson var förvåningen stor.
Nyheter • Publicerad 17 november 2009

TRELLEBORG. – Lite svårt att ta in det en måndagskväll. Att det var så här dåligt trodde jag inte, säger Stavstens målvakt.

När tränaren Kim Rasmusen och de danska spelarna i Stavsten tackat för sig efter måndagens träning rådde en förvirrad stämning.

Annons

– Att det var så här dåligt trodde jag inte. Jag blev förvånad när jag läste tidningen i morse (måndagsmorgonen). Nu får vi avvakta och se, säger Klas Hermansson.

Liksom de flesta av spelarna ville han tänka över situationen innan något beslut togs.

– Det blir till att fundera. Men man lägger ner tid vilket man får man väga för och emot. Samtidigt är ett avtal ett avtal men det är starkt att se att de blottar sig här och berättar hur det ligger till. Vi får se hur jag ställer mig till det, jag tar inget beslut över en dag.

Andreas Folkstrand lever på handbollen och reagerade även han starkt när beskedet kom.

– Jag behöver pengarna, det är detta jag lever på.

Kommer du fortsätta i Stavsten?

–  Jag vet inte, jag får tänka över det, det beror på vilka som stannar, säger Folkstrand som bekräftar att han har lite kontakter med andra klubbar.

Måndagens träning ägnades åt fotboll. På tisdagen är det dags igen. Frågan då är vem som dyker upp och om handboll står på schemat.

– De krävde inget besked här och nu så vi får se vad det blir för lag som ställer upp på lördag mot Västerås, säger Klas Hermansson.

Björn Gustavsson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons