Annons
Nyheter

Carlsson kritisk åt organisationen

Gogo Jancevski och Sebastian Carlsson flyttade hem till Trelleborg efter en säsong i elitserien med Lindesberg. Det blev inte den återkomst som de tänkt sig.
Nyheter • Publicerad 3 mars 2012
Foto: Claes Nyberg

– Vi har inte fått något att fungera under hela säsongen, säger en besviken Sebastian Carlsson som dessutom gav en känga åt klubbens styrelse.

– Tyvärr håller klubben division två-klass organisationsmässigt.

Annons

Hur menar du då?

– Allt runt omkring med material, pengar och logistik har inte fungerat. Ystad betalade en skatteskuld på 200 000 kronor i december, ändå värvade de fyra spelare då och det klarar dem sig kvar i allsvenskan på. Jag tror inte att det behöver kosta pengar att värva spelare till ett allsvenskt lag. Vi har haft en alldeles för tunn trupp när vi råkat ut för skador, säger Sebastian Carlsson och fortsätter:

– Det är jobbigt att klaga när spelet inte fungerat. Vi har inte presterat på plan, men när inte det runtomkring fungerar blir det ännu mer frustrerande, säger Carlsson och syftar bland annat på att laget tvingades åka en minibuss med för få antal säten till den viktiga bortamatchen mot Djurgården förra helgen.

Han har inget kontrakt och är tveksam till att fortsätta i division ett.

– Jag har ju kommit tillbaka från en svår skada och jag visste att jag inte skulle vara hundra procent denna säsong. Jag har spelat sämre än vad jag trodde, och det kanske inte är någon som vill ha mig men som klubben sköts nu stannar jag inte, säger Carlsson.

Målvakten Gogo Jancevski är inte heller intresserad av spel i division ett. Han var nedstämd efter förlusten mot Hästö.

– Det här var vår chans. Den här matchen visar att vi inte räcker till i allsvenskan, suckade Jancevski.

Martin Falkenby
Jonas Jakobsson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons