Nyheter
Nu har hästarna tagit över Falsterbo.
Nyheter • Publicerad 3 juli 2010
6. Dressyrbanan.
6. Dressyrbanan.Foto: 
SE BILDSPELET SOM GUIDAR DIG RÄTT.
SE BILDSPELET SOM GUIDAR DIG RÄTT.Foto: 
5. Framridningen för dressyren. "Här har vi läktare så att man kan sitta och titta. För de riktiga hästnördarna är det nästan mer intressant att se när ryttarna förbereder sig än själva tävlingen. Samma sak gäller på framridningsbanan för hoppningen som ligger på andra sidan av dressyrbanan", säger Malin Fredriksson.
5. Framridningen för dressyren. "Här har vi läktare så att man kan sitta och titta. För de riktiga hästnördarna är det nästan mer intressant att se när ryttarna förbereder sig än själva tävlingen. Samma sak gäller på framridningsbanan för hoppningen som ligger på andra sidan av dressyrbanan", säger Malin Fredriksson.Foto: 
Foto: 
3. Här finns områdets restauranger och mattält.
3. Här finns områdets restauranger och mattält.Foto: 
7. Hoppbanan.
7. Hoppbanan.Foto: 
1. Mässområdet. Här finns utställarna och deras tält. De senaste åren har området utökats och nu finns tälten också mellan dressyrbanan och stora läktaren vid hoppbanan.
1. Mässområdet. Här finns utställarna och deras tält. De senaste åren har området utökats och nu finns tälten också mellan dressyrbanan och stora läktaren vid hoppbanan.Foto: 
Foto: 
2. Barnens hage. Här kan man lämna sina barn för barnpassning i princip från det att de är tre veckor gamla. "Den bara växer och växer för varje år", säger presskontakt Malin Fredriksson.
2. Barnens hage. Här kan man lämna sina barn för barnpassning i princip från det att de är tre veckor gamla. "Den bara växer och växer för varje år", säger presskontakt Malin Fredriksson.Foto: 
4. Vip-tältet. Här bjuds sponsorerna in.
4. Vip-tältet. Här bjuds sponsorerna in.Foto: 

På lördag går startskottet för Falsterbo Horse Show 2010 – även om den officiella invigningen äger rum först imorgon. Under veckan har området förberetts för de 670 hästarna och deras ryttare som deltar i tävlingarna samt publiken som kommer från hela landet.

Genom åren har både arrangemanget och dess yta utökats och den kommande veckan handlar inte längre om bara hästar. Det blir också hundar, kaniner och trolleri. För att inte tala om de 240 utställarna som hittas på mässområdet.

TA guidar dig här runt på årets festivalområde som ör 300 000 kvadratmeter stort. Utanför bilden finns de provisoriskt uppbyggda stallarna som ligger på andra sidan av stora entrén.

Anna Thulin
Fanny Johansson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.