Annons
Nyheter

Bråkigt på flera håll i Falsterbo

Under torsdagskvällen var det bråkigt på flera ställen i Falsterbo.
Nyheter • Publicerad 17 juli 2009

FALSTERBO. Tre killar, 27, 24 och 17 år gamla, anmäler till polisen att de blivit misshandlade av ett killgäng på fem-sex personer. De tre var nere på en p-plats vid Strandbadsvägen i Falsterbo när de ska ha blivit påhoppade av ett gäng på fem-sex killar som började tjafsa med dem om att de hade utländskt ursprung. En av de tre som anmäler händelsen till polisen uppger att han fått näsblod, är svullen på läppen och har ont i tummarna. De andra båda uppger i anmälan till polisen att de har smärtor i huvud, axel och även sårskador.

Ytterligare en person, en 18-årig kille, har anmält misshandel under torsdagskvällen. Han fick föras med ambulans till sjukhus med kraftigt näsblod och blödande tinning. 18-åringen sökte själv upp polisboden i Falsterbo och blödde då från näsa och tinning. Han har uppgett för polisen att han var på väg upp från stranden efter ett bad, när han möter ett ungdomsgäng. Efter det har han inget minne av händelsen och vet inte hur han fått sina skador.

Lucas Dietrichson
Erika Oldberg
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons