Annons
Nyheter

Vi följer Sanna Nielsens väg mot finalen

Nyheter • Publicerad 3 maj 2014

Världens största tv-sända nöjesarrangemang äger rum på andra sidan sundet. Sveriges representant är vår skånska Sanna Nielsen. Efter veckor av intensiv förberedelse är det nu faktiskt snart dags. Om blott tre dagar kliver Sanna Nielsen upp på Eurovisionscenen och framför "Undo" för hela Europa. Och det ska vi naturligtvis hårdbevaka. Kristianstadsbladets Eurovision-redaktion hänger med över sundet och tar med er bakom kulisserna, dygnet runt, från och med idag till och med måndagen den 13 maj när en vinnare är korad. Vi följer med vårt svenskhopp på nära håll, vi får uppleva glädje, förväntan och nervositet, även om det sistnämnda inte drabbar Sanna Nielsen lika lätt som oss tittare.

Veckorna innan ESC drog igång kom jag i kontakt med flera personer som Sanna Nielsen arbetat med under hennes år som artist. Jag har fått samma svar från alla. Sanna är en ödmjuk, cool och professionell artist som har båda fötterna på jorden och som inte blir nervös i första laget.

Annons

I veckan har sångerskan gjort ett flertal intervjuer med svensk som såväl utländsk media. En av alla intervjuer gjorde hon med Kristianstadsbladet. Och även då visade hon upp en supercool och avslappnad inställning till äventyret i Köpenhamn.

Om hon inte ens är lite nervös att ställa sig på en scen inför hundratals miljoner tv-tittare? Nej, inte direkt.

Maria Sällberg
Emma Linder
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons