Annons
Nyheter

Vad dricker du helst till grillat?

Nyheter • Publicerad 30 maj 2010

– Det blir en kall öl, helst en Falcon som jag gillar oerhört mycket.

Vad har du för planer med bryggerierna i Ramlösa och Falkenberg?

Annons

– Eftersom jag precis har tillträtt vill jag helst avvakta med att svara på den frågan. Först vill jag sätta mig in i den svenska verksam­heten ordentligt.

Försäljningen av smaksatt mineralvatten har vuxit kraftigt de senaste åren och bryggerierna har lanserat den ena fantasifulla smaksättningen efter den andra. Hur länge kan boomen fortsätta?

– Jag tror att efterfrågan på smaksatt mineralvatten kommer att hålla i sig ett bra tag till. Vi har ännu inte sett slutet på utvecklingen.

Du har tidigare arbetet för livsmedelskedjan Netto i Sverige. Skaffade du dig några erfaren­heter under den tiden som du kommer att ha nytta av på ditt nya jobb?

– Dagligvaruhandeln tillhör våra största och viktigaste kunder. Eftersom jag under flera år jobbat inom branschen har jag en ganska så bra bild av hur man tänker. Det hoppas jag ska underlätta vid försäljningen till handeln.

INTERNAL INTERNAL
Niclas Ericson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons