Annons
Nyheter

Scalado nominerade till Stora Exportpriset

Scalado är nominerade till Stora Exportpriset. Priset delas ut av Exportrådet till ett svenskt företag som haft stor framgång i sin export de senaste åren.
Nyheter • Publicerad 16 mars 2010

LUND. Lundaföretaget utvecklar bildhanteringsteknik för mobilkameror som idag finns i över en halv miljard mobiltelefoner.

- Självklart är vi mycket stolta över att nomineras till ett av Sveriges ledande exportföretag, speciellt med tanke på att Scalado inte ens är ett tio år gammalt bolag, säger äger Scalados grundare Fadi Abbas.

Annons

Vinnaren utses på Stora Exportdagen på Cirkus i Stockholm den 19 april 2010.

Juryn som utser Stora Exportpriset består av Ulf Berg, vd Exportrådet, Börje Ekholm, vd Investor AB, Björn Fjellsäter, vd BoB Management, Mauro Gozzo, chefekonom Exportrådet, Sven-Christer Nilsson, styrelseordförande Ripasso, och Ray Mauritsson, vd Axis Communications.

Olof Broddesson
Niclas Ericson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons