Annons
Nyheter

Grekiska krispaketet klart

Klockan 08.30 svensk tid i morgon samlas den grekiska regeringen för att meddela hur det krispaket ser ut som den förhandlat sig fram till med EU och Internationella valutafonden, säger en regeringskälla.
Nyheter • Publicerad 1 maj 2010
Foto: 

ATEN. Klockan 08.30 svensk tid på söndagen samlas den grekiska regeringen för att meddela hur det krispaket ser ut som den förhandlat sig fram till med EU och Internationella valutafonden, säger en regeringskälla.

Inför mötet kommer premiärminister Giorgos Papandreou att i direktsändning i tv redogöra för nationen för vad som väntar. Därefter lägger finansminister Giorgos Papakonstantinou fram detaljerna kring alla åtstramningsåtgärder för regeringen.

I en presskonferens klockan 10.30 ger finansministern allmänheten fler detaljer, varefter han flyger till Bryssel för att delta i ett möte med de andra länderna i eurozonen om krispaketet till Grekland, säger källan.

Olof Broddesson
TT
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons