Annons
Nyheter

Är du sur för att du inte kom etta?

Anna Oscarsson från Malmö, som kom på andra plats på tidningen Internetworlds lista över Sveriges skarpaste webbentreprenörer.
Nyheter • Publicerad 13 maj 2010
Foto: 

Är du sur för att du inte kom etta?

– Inte alls. Jag är bara väldigt glad över att jag kom så högt upp. Speciellt när jag jämför med många av dem som var med på listan, som har gjort spännande saker och varit på gång ett bra tag.

Annons

Är det någon du är särskilt glad över att du klådde?

– Egentligen inte, men jag satt i en panel på tidningens event Webbdagarna med han som kom trea och en tjej som inte var på listan. Det handlade om framtidens entreprenörer och det var ju lite roligt att hamna före dem.

Vad är din tjänst Kvittar?

– Det är ett digitalt kvitto som förenklar hela vägen både för företag och privatkunder. Den digitala skolådan, kan man säga. Allt sker automatiskt, ungefär som att man idag på banken får ett kontoutdrag där man ser händelserna. Istället för att bara se händelserna ska man kunna se hela kvittot.

När Sydsvenskan skrev om Kvittar för ett år sedan var tjänsten inte färdig. Vad har hänt sedan dess?

– Det har tagit sig vidare från idé. Vi har omorganiserat oss och blivit fler ägare i företaget. Vi har kommit mycket längre med den tekniska delen.

När kommer Kvittar att lanseras?

– Det är den ständiga frågan. Vi börjar integrera med två företag denna och nästa vecka. De första är e-handelssystem. Inom de närmaste veckorna kommer vi att släppa det till några fler.

Kan man registrera ett konto idag?

– Nej, först kommer det släppas till en del betaanvändare och sedan kommer det släppas successivt så att vi kan bygga på vägen.

Karin Hartley
Maggie Strömberg
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons