Annons

Viktigt ta hand om företagen

Det är med tillfredsställelse jag konstaterar att man från alliansen valt att satsa så stort som 500 miljarder kronor på infrastrukturen.
Debatt • Publicerad 8 april 2010

Väl medveten om att man måste låta de ekonomiska medlen spridas jämnt i riket, kan man trots det konstatera att 19 miljarder kronor kommer oss skåningar tillgodo.

Min besvikelse är väl att man inte har ett konkret datum för att bygga ut E22 till en Europaväg värd namnet. I min värld borde man inte behöva möta skördetröskor och traktorer på den typ av vägar.

Annons

Skåne är en snabbt expansiv region som röner stort intresse inte bara i Sverige, utan även internationellt. Vikten är då stor att man också satsar på infrastrukturen i denna region.

Hade hoppats på en mer effektiv förbindelse till Sturup från Malmö och Lund. Retar personligen ihjäl mig på att exempelvis lågprisflyget Ryanair lämnat Skåne. Det är viktigt att vi tar hand om de företag som vill etablera sig i Skåne.

John Roslund (M)

ersättare i Region Skåne

Mattias Karlsson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons