Annons

Vi lovar mer pengar till skolan

Vid debatten i Kyrkans Hus Höllviken i förra veckan gav vi socialdemokrater ett löfte till våra medborgare om extra pengar till våra skolor.
Debatt • Publicerad 17 september 2010

Vi kommer att satsa mer pengar på de skolor som har svårigheter att ge eleverna den utbildningsnivå och den kunskap som behövs för att uppnå godkända betyg och en god utveckling, dessa skolor skall tilldelas extra skolpeng.

Vi menar att de skolor som behöver mer resurser för att uppnå en god kvalitet för alla elever, skall genom detta tillskott kunna anställa fler lärare och köpa bättre undervisningsmaterial och ge mer hjälp till eleverna. Detta ger personalen bättre möjlighet att förbättra alla elevers kunskapsnivå. Vi tror att dessa medel ger personalen trygghet i deras arbete med eleverna i skolan. Samt att våra medborgare inser att vi socialdemokrater vill ge skolan resurser för att Vellinge skall få den bästa skolan i Sverige.

Annons

Willy Olsson

Socialdemokraterna Vellinge

Mattias Karlsson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons