Vi har redan massor att vara stolta över

Visste ni att numera har Citysamverkan fler medlemmar som ingår i kategorin ”serviceföretag” än i ”butiker” och ”smakställen”?
Publicerad 9 maj 2023
Detta är en opinionstext i Trelleborgs Allehanda. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Hjärtligt välkomna att besöka vår hemsida, hälsar cityledaren Lotta Wahlqvist.
Hjärtligt välkomna att besöka vår hemsida, hälsar cityledaren Lotta Wahlqvist.Foto: Skärmdump

Alla kategorier är lika viktiga – i hela kommunen. Samtliga betalar skatt och bidrar på så vis till er välfärd.

Visste ni att många företag med medelstora och stora butiker runt om i Sverige satsar helst eller endast på en ny kommun att verka i som har minimum 50 000 invånare? Vi närmar oss den magiska gränsen tack vare alla bostäder som byggs för närvarande och planeras att byggas inom snar framtid. Vi har mycket att se fram emot.

Till dess behöver företagarna som i nutid driver butiker, restauranger/kaféer samt serviceföretagarna i Trelleborg ert stöd genom att ni väljer att handla lokalt.

Vi har redan massor att vara tacksamma och stolta över. Lyft blicken, se er som turister en dag, kolla in vad Visit Trelleborg berättar om kommunens unika utbud och sevärdheter. Och: Hjärtligt välkomna att besöka vår hemsida.

”Lyft blicken, se er som turister en dag, kolla in vad Visit Trelleborg berättar om kommunens unika utbud och sevärdheter.”
Lotta Wahlqvist, cityledare, Trelleborg Citysamverkan Ek För

Väljer ni exempelvis fliken www.trelleborgcity.se/shoppingguiden får ni snabbt en överblick över var och vad ni kan handla lokalt. Låt oss tillsammans se till att det förblir så.

Lotta Wahlqvist, cityledare, Trelleborg Citysamverkan Ek För