Annons

Vi har inte fått gehör för frågan

Även jag är förvånad över att frågan inte tas på större allvar. Vi socialdemokrater har vid flera tillfällen försökt få upp frågan om utveckling av äldreomsorgen på dagordningen men tyvärr har vi inte fått gehör för frågan.
Debatt • Publicerad 23 januari 2012

När verksamhetsplanen för 2012 skulle beslutas på nämndsmötet den 22 september, yrkade vi åter­remiss. Inte för att vara besvärliga, utan för det saknades förslag på åtgärder som måste göras för att utveckla verksamheten.

Äldreomsorgen står inför stora utmaningar, men om vi politiker tar ett gemensamt grepp och tillsammans diskuterar frågan så finns det stora möjligheter att hitta bra lösningar. Tyvärr delade inte resten av nämnden vår uppfattning och därför har det inte varit någon diskussion om äldreomsorgens framtid, vilket jag beklagar.

Annons

Marianne Pettersson (S)

ledamot i socialnämnden

Svar till Otto von Arnold (KD), den 13 januari.

Mattias Karlsson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons