Annons

Utan Kommunals medlemmar fungerar inte mycket i en kommun

Måndagen den 25 mars, hade Kommunal Trelleborg - Vellinge en manifestation utan för Parken i anslutning till att först kommunstyrelsen och sen kommunfullmäktige skulle ha möte.
Publicerad 2 april 2019
Detta är en opinionstext i Trelleborgs Allehanda. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Inför senaste kommunstyrelsemötet och kommunfullmäktige sammanträdet stod Kommunal utanför Parken för att sprida sitt budskap. I förgrunden syns Gunilla Svensson.
Inför senaste kommunstyrelsemötet och kommunfullmäktige sammanträdet stod Kommunal utanför Parken för att sprida sitt budskap. I förgrunden syns Gunilla Svensson.Foto: Tomas Nyberg

Flygblad med information om Kommunals tankar och oro kring de tuffa besparingar inom vård, omsorg och skola och lite nyttig fakta delades ut till politikerna efterhand som de kom. Bladet togs emot av de allra flesta, dock inte av SD:s store man Helmuth Petersen. Det är så klart upp till honom om han vill ta emot vår information eller inte men kommentaren kunde han hoppat över! "Fy fan för jävla Kommunal."

Vad är det för inställning från en ledande politiker? Han får tycka vad han vill men ibland är det bättre att vara tyst.

Annons

Tyvärr kunde jag inte delta på grund av sjukdom men jag har så klart fått info från mina kollegor som var där om alla positiva samtal som ägde rum med flera politiker och Petersens idiotiska kommentar.

Hoppas att alla ni som jobbar inom alla de verksamheter där Kommunal har medlemmar och som la era röster på SD tänker till inför nästa väl! Det är inget parti för oss!

Jag tycker att han ska ha väldigt klart för sig att utan Kommunals medlemmar fungerar inte mycket i en kommun, inte ens i Trelleborg.

Birgitta Almroth

Kommunal TrelleborgVellinge

Annons
Annons
Annons
Annons