Annons

Tryggheten för personal och besökare är viktig

Det är med glädje att kunna skriva att kamerorna på Vikingaborgen nu är igenom kultur- och fritidsnämnden och ska tas upp på budgeten inför år 2022.
Publicerad 19 april 2021
Detta är en opinionstext i Trelleborgs Allehanda. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Säkerhetsavdelningen har varit på vikingaborgen och tagit fram nio lämpliga placeringar för kameror, skriver Tomas Olsson (SD).
Säkerhetsavdelningen har varit på vikingaborgen och tagit fram nio lämpliga placeringar för kameror, skriver Tomas Olsson (SD).Foto: Lars Thulin

Säkerhetsavdelningen har varit på vikingaborgen och tagit fram nio lämpliga placeringar för kameror för att öka säkerheten på denna fina anläggning som vi har i vår kommun.

”Vi Sverigedemokrater anser att tryggheten för vår personal och besökare är viktig för oss, och är en sak vi inte tänker tumma på.”
Tomas Olsson (SD)

Vi Sverigedemokrater anser att tryggheten för vår personal och besökare är viktig för oss, och är en sak vi inte tänker tumma på.

Annons

Det är tyvärr tråkigt att de liberal/socialistiska partierna inte är så mycket för lag och ordning i vår kommun eller i vårt land och ville stödja denna satsningen på vår personal och besökare genom att inte stödja förslag till beslut som låg i nämnden att skicka denna viktiga satsning till budgetarbetet år 2022.

Tomas Olsson Sverigedemokraterna. 2:e vice ordförande i kultur- och fritidsnämnden

Annons
Annons
Annons
Annons