Annons

”Tack för hjälpen i valarbetet”

Genmäle till Marianne Petterssons (S) debattartikel (den 2 januari).
Publicerad 9 januari 2018
Helmuth Petersen (SD) menar att Marianne Pettersson (S) hjälper hans parti i valarbetet. Bilden är från valrörelsen 2014.
Helmuth Petersen (SD) menar att Marianne Pettersson (S) hjälper hans parti i valarbetet. Bilden är från valrörelsen 2014.Foto: FANNI OLIN DAHL / TT

Det är bara till att tacka och buga för ditt valarbete för SD Marianne, vi är djupt tacksamma för detta.

Inte ens den mest inbitne sossen kan förstå ditt resonemang gällande kosher och halalslakt, att vårt medlemsantal kraftigt har ökat sedan debatten i kommunfullmäktige har vi dig och Kvartetten att tacka för.

Annons

Genom att lägga in vårt tilläggsyrkande i kostpolicyn så är våra unga och äldre garanterade att inte få djurplågerislaktat kött serverat i kommunen längre, detta är fakta. Allt annat är bara nonsens och svammel, det förstår nästan alla men inte ni i Kvartetten.

Det sägs att en lögn kan bli sanning om den upprepas tillräckligt ofta, är det så du resonerar Marianne? Nu är det så att allt kött som är stämplat som halal och kosherslaktat är förbjudet att serveras i Trelleborgs kommun, vad är det som är så svårt att förstå? Handlar det kanske om att det är svårt att svälja förtreten över att den socialistiska sidan förlorade omröstningen? Samtliga partier ställde sig bakom den nya kostpolicyn, SD och de borgerliga ville få in vårt tilläggsyrkande.

När du stod och pratade om grödor och fisk var det tilläggsyrkandet det handlade om, vad nu grödor och fisk har med halal och kosherslakt att göra vet väl ingen. Genom att du Marianne pratade om något helt annat än vad tilläggsyrkandet handlade om så kommer oppositionen inte att låta sig tystas av dig framöver om vi inte håller oss till ärendet, det är du själva Marianne som lagt ribban där!

Än en gång så tackar vi Kvartetten och framför allt (S) för att ni gör ett så gott valarbete för oss i SD. Svikna löften med akuten, palliativa och ert idoga kämpande för att halalslaktat kött skall serveras i kommunen bäddar för stora framgångar för SD. Än en gång tack Marianne!

Helmuth Petersen (SD)

Annons
Annons
Annons
Annons