Annons

Skapa valfrihet inom färdtjänsten

Sedan Trelleborg bytte företag som utför färdtjänsttransporterna har jag upplevt att klagomålen varit alldeles för många.
Debatt • Publicerad 31 mars 2010

Den första tiden är det klart svårt för en ny entreprenör att klara allt. Dock har jag i mitt förra arbete även upplevt att nya entreprenörer redan första veckan fått allt att fungera på ett bra sätt. Nu har det gått drygt ett halvt år sedan bytet och fortfarande är det mycket som brister.

Många inom staden väljer att nyttja Trelleborgs taxi i stället, deras enhetspris bedöms av kunderna väl värt att betala om de bättre kan lita på att komma fram i tid till sina resmål. Andra, och då speciellt utanför tätorten avstår från resor, som de ofta upplever osäkra på olika sätt. Detta leder till en oönskad isolering.

Annons

Trelleborgarna är värda en trygg och bra färdtjänst, så därför skapa valfrihet genom att teckna avtal även med Trelleborgs taxi/Mårtenssons, så att kunderna kan välja! Går detta ej att genomföra, så säg upp avtalet med Palmstadens taxi.

Birgitta Sjögren (C)

ledamot i vård- och omsorgsnämnden

Mattias Karlsson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons